Meer over

Schilder- & Onderhoudsbedrijf P. Teeken in Den Haag

Schilder- & Onderhoudsbedrijf P. Teeken in Den Haag heeft een ervaring van meer dan 12,5 jaar als professionele schilder en behanger. Bij mij geldt altijd: "afspraak is afspraak", daarom maak ik altijd duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden en mijn offertes zijn altijd glashelder zodat u nooit voor onverwachte verrassingen achteraf komt te staan. Perfectie is mijn streven en daarvoor beschik over de juiste vakkennis en het juiste materieel. Naast het schilderwerk met kwast en roller kan ik ook een airless verfspuit inzetten voor een volkomen glad resultaat.

Door de goede duurzaamheid van de verven van A-merken als Sikkens, Sigma en Herbol die ik gebruik doet u een goede investering en blijft de verf op lange termijn uitstekend zitten.

Voor welke werkzaamheden kunt u op mij rekenen

Wij zijn u graag van dienst bij de volgende werkzaamheden:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Houtrotreparatie
  • Airless verfspuiten
  • Hangen van (glasvezel)behang

Vraag een offerte aan

BEL OF EMAIL ONS

Direct een schilder nodig?

U kunt mij inschakelen voor zowel binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, houtrotreparatie, airless verfspuiten en het aanbrengen van (glasvlies)behang. Dankzij mijn vakmanschap kunt u altijd rekenen op een fris en streeploos resultaat van alle schilderwerken.

Kwaliteit

en flexibiliteit

U kunt altijd een beroep doen op mijn flexibiliteit. Mocht het nodig zijn om in de avonduren te werken om een klus af te ronden of kunt u overdag niet aanwezig zijn dan is dat geen probleem. Elke klus is pas af als u volkomen tevreden bent. Heeft u nog aanvullende wensen of is iets niet geheel naar uw zin dan kunt u rekenen op een goede nazorg. Ik keer gewoon terug om het één en ander te bespreken en waar nodig op te lossen.

Goede service van uw schilder in Zuid-Holland

Door een efficiënte bedrijfsvoering kan ik u altijd een concurrerend tarief aanbieden. Zoekt u een ervaren en gemotiveerde schilder of behanger? Zoekt u dan niet verder, u heeft mij tenslotte al gevonden. Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.